Christchannel is een vereniging  met een missie. Wij willen het Evangelie van Jezus Christus laten klinken in de media.

 

Jezus liet in alle radicaliteit zien, wat liefde voor God en liefde voor de naaste betekent. Dat deed hij vaak op het scherpst van de snede. We delen ons geloof met christenen wereldwijd. Al meer dan 2000 jaar zet de christelijke boodschap mensen in beweging.

 

Heb je zelf een leuk filmpje gevonden op YouTube of misschien wel zelf een filmpje gemaakt? Of heb je een superidee voor een nieuw videokanaal? We horen het graag van je! Stuur ons jouw tip!

Wilt u zendtijd kopen bij Christchannel? Dat kan! Al vanaf € 50.00 per week

Christchannel is de 24/7 christelijke televisiezender van Nederland....

Christchannel is de nieuwe online tv-media met het aanbieden van online christelijke televisie gebaseerd op de Bijbelse fundamenten. Als je op zoek bent naar leuke video’s met inhoud of naar een degelijke bijbelstudies. Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij hebben het allemaal! Je kunt bij Christchannel ook terecht voor actualiteit, reality, concerten, praise, gospelclips, documentaires, films en nog veel meer...

 

Uw evenement hosten?

Wij kunnen uw evenement, conferentie of kerkdienst live uitzenden op ons kanaal. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u voor meer informatie ons benaderen via ons contactformulier of telefonisch.

uw eigen Televisie kanaal

Met het abonnement en startpakket van Christchannel  heeft u al vanaf €50.00,- p/m een eigen Tv-kanaal. Met Christchannel bereikt u een grote groep mensen op het juiste moment en op de juiste plaats. Bezoekers en gemeente leden worden in uw stijl en op een pakkende wijze geconfronteerd.

met de blijde boodschap ,en uw prediking komt aan, want communicatie via televisie valt op en houdt de aandacht vast.

 

Heeft u interesse om te adverteren via Christchannel ? Neem contact op met het team van christchannel  via mail of bel: 06 – 511 86 902

 

wij zijn Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

 

 ► Mogelijkheden: televisie reclame (een reclamespot op christchannel televisie ·banner reclame (reclame banner op de frontpage of andere pagina's·- 

 

►Direct een offerte aanvragen U wilt voor uw campagne direct uw gegevens achterlaten zodat we snel een offerte voor een televisie commercial of banner kunnen maken? vul dan het onderstaand  formulier in .


ChristChannel

 

Bernisse 28   8032BN Zwolle  

Tel 0031 +  06 511 86 902

KvK 61110183 

E-mail : scbgroep@gmail.com

Rekeningnummer NL85 INGB 0004 8362 68

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m woensdag: 9.30 - 22.00 uur

Donderdag t/m zaterdag: 9.30 - 23.00 uur

Zondag: 10.00 - 22.00 uur

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


1 Tessalonicenzen 5:21-22 Maar Onderzoek alles, behoud het goede en vermijd elk kwaad, in welke vorm het zich ook voordoet.