tv kanaal  : Edward Althoff, Outreach Zutphen


God gaf mijn een visioen

Het was op een ochtend, de conferentie van power& love in Nijkerk.

De spreker was Randy Clark. De preek was ok niet dat het super was ofzo maar een goede preek was het. Niets aan de hand althans dat dacht ik!

Randy wilde bidden voor mensen maar ineens nam de Heilige Geest het over en  Randy moest het anders doen!

 

Hij zij God s Geest wil niet dat zomaar mensen naar voren komen, alleen de mensen die nu worden aangeraakt! Bam uit het niets toen Randy zij die nu wordt aangeraakt kwam er een intens gevoel over me heen! mijn hart klopte en ik voelde een trilling. Ik liep na voren maar hoe dichter ik bij het podium kwam hoe meer en harder ik huilde. Ik voelde de kracht van God zo krachtig ik boog voor Hem alsof er een sterke magneet op me was, ik dacht oh oh!

Het staan lukte niet meer en ik ging liggen, God gaf mijn een visioen!

Ik zag mezelf op een hoge rots staan en hat een banier vast, de regenboog van God hield ik omhoog waarop stond FREEDOM!!  Wat een ervaring was dat! God is een God van relatie, van wonderen en tekens!

 

Hallo wij zijn, Outreach Zutphen!

Mijn naam is Edward Athoff.

Geboren 12-01-1986

 

Ik ervaar sterk de roeping van een Evangelist, om het Woord te verkondigen. Wij willen u vertellen dat God niets liever dan een relatie met u wilt, en dat deed Hij door Zijn Zoon Jezus te sturen, voor jou en mij! God houd van de mens, en wilt ook jou inzetten om een verschil te Maken op aarde. Voor een groot avontuur moeten we toegerust worden, daarom willen we als Outreach Zutphen, ons uitstrekken om dit geweldige nieuws bekend te maken!

 

website : https://outreachzutphen.jimdofree.com/

Email: edwardalthoff@hotmail.com

Tel: 0630404508

Gevestigd in Zutphen Gld

 


Twintig minuten bidden Edward ziet dat hij anders is gaan denken. & quot; Ik heb een onderscheidingsvermogen gekregen van wat goed en niet goed is. Als je Gods wil doet, word je puur en krijg je blijdschap en energie. het is goed om in Gods aanwezigheid te zijn.

Heb je Gebed Nodig . dan mag u mij gerust bellen of Mailen of Kom naar een van onze Outreach avonden in Zutphen. daar hebben we tijd om voor jou te bidden!

Door Geloof Krijg je Overwinning . Daarom doe je best en God doet de rest! Toen ik Gods wil niet deed, kreeg ik een burn-out, schuldgevoelens of voelde ik me gekwetst. Maar Het leven met God is zo veel leuker!  

Wilt u iemand uitnodigen die met passie en enthousiasme spreekt.

Die je doet motiveren om met Jezus te leven, dan kan ik misschien wat betekenen voor jullie.

Bel mij gerust op, of mail mij.

Voor spreekbeurten en informatie:

 

Contact Gegevens : Edward Althoff

Telefoon: 0630404508

 

E-mail edwardalthoff@hotmail.com


meer video Outreach Zutphen